Share
Αντιφατικές ανάγκες / Conflicting Views

Αντιφατικές ανάγκες / Conflicting Views

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στον Κορυδαλλό με σαφώς διαχωρισμένες ζώνες ιδιωτικότητας – διημέρευσης, οι οποίες αναμορφώθηκαν ούτως ώστε να στεγάσουν μία 4μελή οικογένεια : η ανοικτή κουζίνα επεκτείνεται και μετατρέπεται σε μια μεγάλη τραπεζαρία.  Το καθιστικό, παρά το μακρόστενο σχήμα του χώρου, μετατρέπεται σε μία λειτουργική ζώνη χαλάρωσης και ψυχαγωγίας για όλους. Οι ιδιωτικοί χώροι διαμορφώνονται με βάση το χαρακτήρα και τις επιθυμίες του κάθε μέλους και απομονώνονται πλήρως μέσω της ζώνης του διαδρόμου. Τέλος, χώροι αποθήκευσης δημιουργούνται σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού αξιοποιώντας κάθε τετραγωνικό μέτρο, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του εσωτερικού σχεδιασμού.

This apartment in Korydallos with clearly separated zones, was reformed in order to accommodate a 4 member family: the open kitchen extends and converts into a large dining room and the lounge takes advantage of the oblong shape of the space and creates a functional zone of relaxation and entertainment for all the members. The private spaces, fully isolated through the corridor,  are formed according to the character and desires of each member. Finally, storage spaces are created in every room of the house, while shaping the specific character of its interior design.

Info

  • Πελάτης/Client: Ιδιώτης / Private
  • Κατάσταση/Status:
    Σε εξέλιξη / In progress
  • Τοποθεσία/Location:
    Κορυδαλλός / Korydalos, Athens