Share
Συνδεδεμένα Διαμερίσματα στη Νέα Φιλαδέλφεια / Connected Apartments in Nea Filadelphia

Συνδεδεμένα Διαμερίσματα στη Νέα Φιλαδέλφεια / Connected Apartments in Nea Filadelphia

Σε αυτήν την διπλοκατοικία, το ζητούμενο των ιδιοκτήτων ήταν να ενοποιηθούν τα δύο διαμερίσματα που την αποτελούσαν σε ένα μεγαλύτερο. Στη βάση αυτή σχεδιάσαμε τους χώρους της κύριας εισόδου, τις εισόδους του Α΄ και Β’ επιπέδου, καθώς και το νέο χώρο του καθιστικού. Παστέλ και γήινοι τόνοι, φυσικά υλικά, επιβλητικοί όγκοι στο καθιστικό, γραμμικοί αλλά και σημειακοί φωτισμοί, ορίζουν την νέα πορεία στον χώρο και περιγράφουν την νέα ενοποιημένη επιφάνεια της οικογενειακής αυτής κατοικίας.

In this double residence the owners wanted to merge the two flats into a single, larger one. On this basis, we designed the main entrance area, the entry of the 1st and 2nd floor and the new lounge area. Pastels and earth tones, natural materials, imposing elements in the living area, plus linear and spot lighting, describe the new unified surface of this family house.

Info

  • Πελάτης/Client: Ιδιώτης / Private
  • Κατάσταση/Status:
    Μελέτη, 2015 / Design Study, 2015
  • Τοποθεσία/Location:
    Νεα Φιλαδέλφεια / Nea Filadelphia, Athens