Share
Διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο / Apartment in Palaio Faliro

Διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο / Apartment in Palaio Faliro

Στο σχεδιασμό αυτού του διαμερίσματος χρησιμοποιήσαμε γήινους τόνους, εναλλαγές στα μοτίβα και τις υφές σε συνδυασμό με σημειακούς φωτισμούς. Στόχος ήταν η δημιουργία  ενός φιλόξενου  χώρου λιτής αισθητικής, με ελάχιστες δομικές παρεμβάσεις, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του ιδιοκτήτη.

We redesigned this apartment, using earthy tones, variations in patterns and textures, combined with spot lighting. The aim was to create a minimal and warm space, with few structural interventions in order to meet the owner’s needs.

Info

  • Πελάτης/Client: Ιδιώτης / Private
  • Κατάσταση/Status:
    Ολοκληρωμένο, 2013 / Completed, 2013
  • Τοποθεσία/Location:
    Π. Φάληρο / P. Faliro, Athens